Jennifer Lopez annuleert tournee om bij familie te zijn: Prioriteit voor gezin en persoonlijke rust

Jennifer Lopez annuleert tournee om bij familie te zijn: Prioriteit voor gezin en persoonlijke rust

Jennifer Lopez annuleert tournee om bij familie te zijn

Het nieuws kwam als een schok voor haar fans: Jennifer Lopez heeft aangekondigd dat ze haar volledige 'This Is Me..' tournee heeft geannuleerd. Deze concertreeks, die zou plaatsvinden van 26 juni tot en met 31 augustus, werd met hoge verwachtingen aangekondigd. Toch zag de latina superster zich genoodzaakt haar prioriteiten te heroverwegen, waarbij ze besloot om zich te richten op datgene wat voor haar het allerbelangrijkste is: haar familie en persoonlijke rust. In een nieuwsbrief schreef Lopez openhartig aan haar fans dat ze deze zomer liever doorbrengt met haar kinderen, haar familie en haar dierbare vrienden.

Volgens de zangeres en actrice voelde ze de noodzaak om zich terug te trekken en een 'cocon' te creëren rondom haar naasten. 'Het was geen gemakkelijke beslissing,' schrijft ze, 'maar soms moet je luisteren naar je hart en doen wat het beste voelt.' Met deze woorden probeerde ze haar trouwste supporters gerust te stellen, al maakte ze zich ook zorgen over de teleurstelling die ze hen toebracht. 'Ik begrijp dat dit hartverscheurend nieuws kan zijn voor diegenen die zich al verheugden op de tour,' voegde ze eraan toe. 'Ik beloof jullie dat ik mijn uiterste best zal doen om dit later goed te maken.'

Kaartverkoop en geruchten

Hoewel de afzegging officieel wordt toegeschreven aan de wens om zich meer te richten op het gezin, zijn er ook andere factoren die mogelijk meespeelden. De kaartverkoop voor de 'This Is Me..' tournee zou tegenvallen, met veel lege stoelen in verschillende stadions. Dit is verrassend gezien Lopez' status als wereldster, maar kan wellicht worden toegeschreven aan de verzadigde markt en de concurrentie van andere grote artiesten die tegelijkertijd touren.

Naast de matige kaartverkoop, doen er ook geruchten de ronde over relatieproblemen tussen Jennifer Lopez en haar man, Ben Affleck. Eerder dit jaar viel hun huwelijk al ten prooi aan speculaties toen de twee een ogenschijnlijk gespannen moment deelden tijdens een grote prijsuitreiking. Het stel, dat na vele jaren weer bij elkaar kwam en vorig jaar in het huwelijksbootje stapte, heeft echter altijd gezworen sterk te staan ondanks de media-aandacht en roddels.

Reacties van fans en toekomstplannen

De reacties van fans variëren van begrip tot teleurstelling. Velen hebben hun steun betuigd en begrip getoond voor Lopez' keuze om tijd door te brengen met haar kinderen en echtgenoot. Anderen betreuren het feit dat ze hun plannen moeten wijzigen en hun geld terug moeten vragen voor de tickets. Gelukkig komt het team van Lopez hen tegemoet door een eenvoudig en snel terugbetalingsproces te garanderen.

Over de toekomstplannen van Jennifer Lopez is vooralsnog weinig bekend. Hoewel ze beloofd heeft haar fans niet teleur te stellen en in de toekomst iets speciaals voor hen in petto te hebben, is het nu eerst tijd om de nodige rust te vinden en haar batterijen op te laden. Voor iemand die al decennia aan de top staat in de entertainmentindustrie, is dat wellicht een welverdiende pauze.

Het toont ook aan dat zelfs de grootste sterren soms een stapje terug moeten doen om echt te reflecteren op wat ze willen en nodig hebben in hun leven. Voor nu zullen de fans van Jennifer Lopez geduldig moeten wachten op haar volgende grote aankondiging. Een ding is zeker: haar toewijding aan haar kunst en haar vermogen om zichzelf steeds weer opnieuw uit te vinden, blijft onomstotelijk.